kds

 

Wah, kapan iku entuk kabar nek Radio KDS 8, radio legendaris ndik Malang pindah panggonan. Iki salah siji radio lawas sing sik bertahan sampek sak iki. Omong2 soal KDS 8 aku malih iling cerito jaman SMA. Biyen pas kelas 2 SMA aku pernah melok kuis ndik radio iki. Kuis tebak2 judul lagu nek gak salah, dino Minggu sore. Iseng2 ae melok kuis, mergo nganggur ndik omah ganok gawean. Hehe. Lha kok menang. Wuih rasane seneng ra karuan.

Menene pas sekolah aku niat njupuk hadiahe. Pas jam istirahat karepku langsung budhal, nggone yo gak sepiro adoh teko sekolah. Nek numpak angkot mek sekali wis iso tekan nggone. Lhadalah beberapa konco mergoki aku pas arep budhal. Akhire salah siji konco sing duwe montor nawani ngeterno. Tak iyani ae, aku malah seneng, entuk tumpakan gratisan. Haha. Akhire aku karo kanca2 sak montor berangkat.

Begitu teko ndik KDS 8 ndik daerah Jl. Langsep, Malang, aku langsung mlebu kantore. Aku njujuk nang resepsionise, mbak2 ngono. Awak wis deg2an ae mergo mbayangno bakal entuk hadiah duit. Wis tak niati pokoke nek hadiahe duit, arep tak gawe nraktir arek2 marung Mie Ayam Muji ndik cidek Splendid. Mari nyebutno keperluan karo nunjukno tanda pengenal, paketan hadiah dibungkus kertas kado langsung dikekno aku karo mbak-e. Begitu paket tak tompo langsung aku mlayu mbalik nang konco2 ndik montor. Gak kesuwen, bungkuse langsung tak suwek, kreeekk..

Begitu plastik kebukak, tibak’e perkiraanku keliru, hadiahe duduk duit. Hadiahe kaos siji, kaine tipis, tur ndik bagian dadane ono merk’e obat.Kanca2 langsung ngguyu ngakak kabeh ngerti wujud kaose. Wah, rasido traktiran malihan. Akhire golek warung, mangan bayar dewe2. 😀